PanelGuru

Veilig online bijverdienen.

panels | onderzoeken | sparen

(advertentie)
*
(advertentie)
*
GFK
ENQUETES
Bij GFK kun je ook speciale onderzoeken krijgen, zoals interviews met medewerkers, producttesten, mediametingen en meer.
WINNEN
Om actieve leden te belonen, geeft GFK soms gratis prijzen weg; deze kunnen varieren van 10 tot 50 euro op je account als punten.
CADEAUBONNEN
CADEAUBONNEN OF EURO'S
Bij specialere onderzoeken Euro's of VVV-bonnen
2000 punten
13+
V
Meld je aan en begin direct

Wat is GFK?

GfK is een onderzoeksbureau dat wereldwijd werkt voor een groot aantal bekende bedrijven; de kans is groot dat jij ooit een aantal producten hebt gekocht die gemaakt zijn met informatie verkregen via GfK.

GFK biedt voornamelijk enquetes, en een gratis loterij. Enquetes verdienen goed, en worden vaak aangeboden.
Je kunt uitgenodigd worden voor speciale onderzoeken die bedoeld zijn voor een kleine groep mensen. Voorbeelden zijn; vragenlijsten die je dagelijks kunt invullen, schriftelijke onderzoeken die je thuisgestuurd krijgt, telefonische onderzoeken, interviews bij jou thuis, mediametingen verrichten...

Deze onderzoeken worden goed beloond, en kunnen soms voor langere tijd doorgaan. Voor korte speciale onderzoeken is een VVV bon van 25 euro niet ongewoon, en voor lange onderzoeken krijg je soms tot 100 euro totaal. Je kunt tegoed verkregen door normale onderzoeken alleen kunt laten uitkeren in cadeaubonnen, van een aantal webshops en services. Voor de speciale onderzoeken krijg je VVV-bonnen, of Euro's; dat hangt af van het onderzoek.

Tips van PanelGuru:

  • Blijf consistent en vul regelmatig alles in. Je vergroot hiermee je kans op speciale onderzoeken.
  • Check regelmatig je mail, anders mis je misschien een onderzoek!
  • Blijf alert tijdens vragenlijsten! Soms staan er controlevragen tussen.
  • Zorg dat je bereikbaar bent als je accoord bent gegaan met een telefonisch onderzoek!