PanelGuru

Veilig online bijverdienen.

panels | onderzoeken | sparen

(advertentie)
*
(advertentie)
*
EuroClix
ENQUETES
Je verdient "Clix", die je kunt inwisselen voor Euro's.
KLIKKEN
Je krijgt bij EuroClix zo’n 6 mails per week.
(Optioneel. Gebruik evt. een apart e-mailadres. Uitschrijven kan altijd.)
CASHBACK
Je spaart automatisch als je iets bestelt via de website van EuroClix. De hoeveelheid extra punten hangt af van het bestelbedrag.
Bol.com Zalando HEMA MediaMarkt Domino's Bol.com Zalando HEMA
WINNEN
Activeer elke dag jouw gratis "LotteryClix" ticket, en maak elke week kans op extra gratis Clix op je account!
EURO'S
CADEAUBONNEN
1000 Clix
12+
V
Aanbiedingen bij webshops

Wat is EuroClix?

EuroClix is een van de grootste Europese spaarprogramma's waar je geld in vorm van "Clix" kunt sparen op verschillende manieren. Het is een van de meest betrouwbare aanbieders, met honderden aangesloten webshops en activiteiten in talloze landen!

EuroClix biedt een speciale inwisselkoers; hoe meer Clix je opgespaard hebt, hoe meer Euro's je er voor krijgt bij het uitbetalen! Enquêtes verdienen goed, en worden regelmatig aangeboden. Als je een beetje actief bent, kun je binnen een paar weken makkelijk 25 euro op je rekening krijgen. Het Cashback systeem van EuroClix is erg handig; veel bekende webshops doen mee, en je kunt zeker met grotere aankopen heel wat euro's terugkrijgen bij je bestellingen. Verder is er een gratis loterij, en een aantal andere opties om te sparen zoals spelletjes, gokken op sportuitslagen, en klikken op E-mails.

Tips van PanelGuru:

  • Enquetes leveren het meeste op
  • Check ook regelmatig je e-mail voor nieuwe uitnodigingen
  • Activeer elke dag je gratis "LotteryClix" ticket
  • Vergeet niet via de website van EuroClix online te shoppen voor cashback.
  • Probeer eens de EuroClix Assistant browser-plugin; Je krijgt automatisch een notificatie als je jezelf op een webshop bevindt waar je Clix kunt verdienen met cashback.
  • Hoe meer Clix je hebt, hoe meer je uitgekeerd krijgt in euro's. Wij sparen altijd op tot 2000 Clix, en laten deze dan uitbetalen. Zo staat het geld snel veilig op je rekening, en krijg je net iets meer dan wanneer je 1000 Clix zou laten uitbetalen.
  • Uitbetalingen naar een bankrekening zijn meestal binnen 3 werkdagen verwerkt.