PanelGuru

Veilig online bijverdienen.

panels | onderzoeken | sparen

(advertentie)
*
(advertentie)
*
DirectVerdiend
2 EURO AANMELDBONUS
2,00,- euro
Wanneer je jezelf aanmeldt, krijg je direct 2 euro aan tegoed op je account.
KLIKKEN
Je kunt zelf naar de bannerpagina op de website gaan om te klikken, mocht je dat willen.
(Optioneel. Je kunt ook alleen cashback gebruiken.)
CASHBACK
Je moet bestellen via de links op de website van DirectVerdiend. De hoeveelheid extra punten hangt af van het bestelbedrag.
Zalando AliExpress Thuisbezorgd.nl Blokker Albelli DealExtreme AKO Marktplaats simpel Nationale Postcode Loterij OHRA Bank Giro Loterij Intersport bart smit FD Dagblad *Bliep Centraal Beheer Vitaminstore Lucardi Cook&Co. Essent. Zalando AliExpress Thuisbezorgd.nl
WINNEN
Regelmatig kun je meedoen aan prijsvragen van externe aanbieders, en soms verdien je ook nog eens 0,20-0,75 voor het meedoen.
EURO'S
12,50
18+
V
Online geld verdienen en besparen met DirectVerdiend.nl

Wat is DirectVerdiend?

Bij DirectVerdiend.nl heb je een lekker groot aantal mogelijkheden om tegoed bijeen te sparen! Je kunt klikken op E-mails die je dagelijks krijgt voor een kleine vergoeding, klikken op banners voor vergoedingen, tegoed sparen met het doen van aankopen op jouw favoriete webshops en nog veel meer.. De enige optie die dit spaarprogramma mist, is vragenlijsten invullen. DirectVerdiend is dus vooral handig als je veel online shopt voor cashback, en als je soms even een paar minuten over hebt en je wat centen wil opsparen met het klikken op banners en E-mails. Toch raden we aan sowieso een account aan te maken, er is een ENORM aanbod met webshops waar je cashback mee krijgt! Controleer voortaan eerst even of jouw webshop aangesloten is bij DirectVerdiend voordat je iets koopt!

Tips van PanelGuru:

  • Cashback zou je hoofdfocus moeten zijn voor dit spaarprogramma.
  • Elke dag zijn er een aantal nieuwe banners op de site! Je verdient maar 1 ct per klik, maar je kunt er vrij snel doorheen klikken.
  • Controleer regelmatig op nieuwe gratis acties, of betaalde tweets/likes!
  • Uitbetaling naar een bankrekening is meestal binnen 1 week verwerkt.