PanelGuru

Veilig online bijverdienen.

panels | onderzoeken | sparen

Algemene voorwaarden:
PanelGuru is een selectie van onderzoekspanels en spaarprogramma's beschikbaar in Nederland.
Wanneer je gebruik maakt van onze website, stemt je er mee in accoord te gaan met onze Algemene voorwaarden:

ARTIKEL 1: Gebruikersvoorwaarden

1.1. Door deze site te bezoeken, stemt de bezoeker er mee in dat hij/zij op eigen risico gebruik maakt van de informatie verzameld op PanelGuru.

1.2. Wanneer u zich inschrijft bij PanelGuru gaat u er mee akkoord om E-mails te ontvangen van PanelGuru.

1.3. PanelGuru biedt u geen geld of waardebonnen, deze kunnen uitsluitend verkregen worden door in te schrijven bij een van de sites in onze selectie.

1.4. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan het gebruik van PanelGuru en PanelGuru is niet aansprakelijk voor gevolgen van het gebruik van deze website.

1.5 U stemt er mee in dat u naar volledige waarheid uw gegevens invult op alle website van onze selectie. PanelGuru staat voor kwaliteit.

1.6. Eenmaal ingeschreven bij een onderzoekspaneel of spaarprogramma in onze selectie ontstaat er een overeenkomst tussen u en het desbetreffende bedrijf. PanelGuru kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige vorm van schade die hier het gevolg van is, en is geen onderdeel van deze overeenkomst.

1.7. Wij zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen wanneer de bezoeker een externe dienst gebruikt, of een aankoop doet via een website anders dan PanelGuru. PanelGuru is een vrijblijvende verzameling informatie, waar bezoekers onder eigen risico gebruik van kunnen maken.

1.8. PanelGuru heeft het recht de Algemene voorwaarden elk moment aan te passen. Bezoek regelmatig deze pagina om op de hoogte te blijven.

1.9. PanelGuru heeft geen invloed op het beschikbare aanbod panels. Vergoedingen en de hoogte hiervan worden volledig bepaald door het desbetreffende onderzoeksbureau of spaarprogramma. Het zelfde geld voor de minimum leeftijd, of andere vereisten.

1.10 . Wanneer de gebruiker niet ouder is dan 18 jaar, dient hij/zij toestemming te krijgen van ouders of verzorgers voordat het registratieproces op elk van de sites in onze selectie mag plaatsvinden. PanelGuru kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige vorm van schade voortvloeiend uit het feit dat gebruikers onder de 18 jaar geen toestemming hebben gehad van ouders of verzorgers.

1.11. U bent zelf verantwoordelijk om uw inkomsten aan te geven bij de belastingsdienst, indien dit nodig is. PanelGuru kan niet aansprakelijk worden gesteld voor heffingen of boetes van de fiscale autoriteiten.

1.12. Om gebruik te maken van aanbieders op deze website dient de gebruiker woonachtig te zijn in Nederland, en een leeftijd te hebben die de minimunleeftijd van onze aanbieders overschreid.

ARTIKEL 2: Copyright Policy

2.1. Logo's, naam, en of beeldmateriaal van PanelGuru mag niet zonder nadrukkelijke toestemming gebruikt, verspreid of gekopieerd worden.
2.2. PanelGuru is geen copyrighthouder en heeft geen rechten over alle namen, logo's, afbeeldingen en informatie van externe organisaties of bedrijven in onze selectie. Wij verwijzen onze gebruikers alleen door naar de websites van desbetreffende organisaties, en hebben geen verdere verbindingen met deze organisaties.

ARTIKEL 3 : Privacy Statement

3.1. U hoeft zich niet te registreren voor gebruik van PanelGuru, en wij verzamelen hier geen gegevens van.
3.2. PanelGuru is niet verantwoordelijk voor de verzamelde gegevens van gebruikers door derden, adverteerders of andere organisaties dan PanelGuru.
3.3. PanelGuru zal zelf verkregen informatie nooit doorverkopen aan derden, en alleen gebruiken haar diensten te verbeteren.

ARTIKEL 4 : Voorbehoud

4.1 PanelGuru kan niet aansprakelijk worden gesteld wanneer gebruikers foutieve gegevens verstrekken op elk van de sites in onze selectie. Wij staan voor kwaliteit en vragen onze gebruikers strict juiste informatie te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele foutieve informatie, en de schade die hiervoor uit zou kunnen voortvloeien.
4.2 PanelGuru heeft het recht om op elk moment te stoppen met haar activiteiten.
4.3 PanelGuru behoud zich tot het recht IP-adressen van gebruikers te blokkeren, wanneer zij misbruik maken van de services van PanelGuru of de website nadelig beinvloeden.
4.4 Wij doen onze uiterste best om onze service zo kwalitatief mogelijk te kunnen aanbieden. Storingen die onstaan door invloeden van buitenaf kunnen niet aan PanelGuru worden toegerekend.
4.5. PanelGuru behoudt zich tot het recht zonder aankondiging de website offline te halen voor eventueel onderhoud.
Laatste update: 22-Mei-17